Nenad Čanak vikao u studiju i žestoko je ponizio Boška Obradovića: Kada je rekao šta misli o lideru Dveri, sve je bilo jasno

Lider LSV Nenad Čanak u emisiji Upitnik na RTS žestoko je udario po lideru Dveri Bošku Obradoviću i poručio mu da njih dvojica nikada neće biti na istoj strani ulice.

– Postoji jedna izreka koja glasi: „Kada se razviju zastave pamet je u trubi“. Ovde više niko nikoga ne sluša. Mi nemamo nikakav dijalog, ovde je zamenjena priča o informisanosti i obrazovanju. Mi sada imamo iskopane rovove i gde se tvrdi da ko nije na ulici i ne demonstrira on je izdajnik – počeo je svoje izlaganje Nenad Čanak, a onda ga je Olivera Jovićević prekinula pitanjem:

Hoćete li se pridružiti SzS?

– Mi nismo razgovarali i nemamo šta da razgovaramo, dokle god se tu nalazi ova grupacija Dveri koja propagira ljotićevsku ideologiju. Podsetiću vas Ljotićevci su bili srpski SS odred u Srbiji. Dakle oni su bili isto što je bila Handžar divizija u Sarajevu. Ko promoviše tkave stvari, mi možemo da se nađemo na ulici samo sa različitih strana – povišenim glasom rekao je Čanak.

Šta je još Nenad Čanak izgovorio u emisiji pogledajte u videu od 26:58:

Izvor: espreso.rs