Neću da igram za Srbiju dok je Krstajić selektor: Još jedan reprezentativac odbio Orlove

Novi potres u fudbalskoj reprezentaciji Srbije pošto je još jedan potencijalni reprezentativac odlučio da ne igra za nacionalni tim dok je Mladen Krstajić selektor.

Ivan Obradović iz Anderlehta je jasno i glasno rekao da nema nameru da se stavi na raspolaganje nacionalnom timu sve dok je Krstajić šef stručnog štaba.

– Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam, ali postoje određene stvari preko kojih ne mogu da pređem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka – poručio je Obradović za „Alo“.

Iskusni desni bek je naknadno dobio poziv posle utakmice protiv Nemačke da se usled povrede Kolarova priključi „Orlovima“ za predstojeći meč sa Portugalijom, ali je on taj poziv odbio i poručio čelnicima FSS-a da ga ne zovu dokle god je Krstajić selektor.

– Istina je, dobio sam poziv da se priključim reprezentaciji uoči meča protiv Portugala. Prvo su me zvali u sredu uveče, odmah posle remija s Nemačkom, a potom i juče ujutru. I to me nije zvao selektor Mladen Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želeo da se odazovem i odbio sam poziv – kazao je Obradović.

Zato je javnost bila zbunjena kako je najpre obelodanjeno da će se Obradović i Milan Gajić priključiti selekciji Srbije u Lisabonu, ali je potom stigla vest da će to ipak biti Filip Mladenović uz beka Crvene zvezde.

Izvor: espreso.rs