Nećete verovati šta se dogodilo ovoj mladi – mladoženja je sve prisutne zapanjio, a o sramoti će se još dugo pričati (VIDEO)

Kao što tradicija nalaže, tog posebnog dana muškarac i žena se zaklinju u večnu ljubav i vernost i započinju svoj zajednički život.

Ali postoje i „malo“ drugačije situacije. Naime, devojka iz Velike Britanije spavala je sa još osam muškaraca dok je bila verena.

Odlučila je da svu osmoricu pozove na svoje venčanje, a celu priču pred publikom u emisiji ,,The Graham Norton Show” ispričao je svedok Šon koji je prisustvovao venčanju.

Prema njegovim rečima, u jednom trenutku mladoženja je zatražio da se obrati gostima. Rekao je da će sada da odigraju malu igricu i zamolio je sve goste da ustanu. Kada su gosti to učinili, rekao im je da okrenu tanjire i ako na njemu imaju crvenu tačku da nastave da stoje.

Posle ovoga, njih osmorica je nastavilo da stoji, kaže Šon u emisiji, i dodaje da niko nije slutio o čemu se radi. Zatim je usledilo objašnjenje mladoženje.

„Dame i gospodo, to su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vereni. U ovom trenutku poništavam naš brak“, rekao je i napustio salu, ostavivši sve zapanjene, posebno mladu.