Nebojša Dugalić je 20 godina u braku sa kolegenicom: Ona se odrekla porodice zbog karijere, imaju petoro dece

Poznati glumac Nebojša Dugalić venčao se 2000. godine s lepom Draganom, koja se takođe bavila glumom, ali se svoje karijere odrekla zarad porodice. Oni imaju petoro dece.

Njih dvoje su jedan od glumačkih parova sa najviše naslednika u našoj zemlji. Par je specifičan i po tome što njihova deca nose divna imena: Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Nebojša je u jednom intervjuu rekao da deca ponekad vaspitavaju njega.

— Oni mene svaki dan preslišavaju. Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: „Sad mi to isto reci, ali lepo, kako smo se dogovorili“. Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: „Zašto si to uradio, koliko puta sam ti rekao da to ne radiš“ a on je rekao: „Ne znam, valjda su deca takva“ — ispričao je Nebojša ranije za Informer.

Ime glumčevog sina Kalin je izazvalo veliku pažnju javnosti zbog neobičnosti. Kalin je muška varijanta ženskog imena Kalina. Ovo ime je slovenskog porekla.

Izvor: kurir.rs