Ne krijemo da smo presrećne: Hurricane privukle svu pažnju na Evroviziji

„Hurricane“ su Srbiju predstavlile na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije u Roterdamu, a takmičenje se prvi put u istoriji održava onlajn.

„Da se nije desila cela ova situacija već bismo bile u Roterdamu, spremne da izađemo na binu i predstavljamo Srbiju! Bez obzira na sve uzbuđene smo večeras, na Yutube nalogu će biti predstavljena naša numera, a 16. će prilog preneti i nacionalne frekvence. Ne krijemo da smo presrećne što će Evropa saznati za nas“, u dahu su rekle članice grupe „Hurricane“ pre samog događaja.

„To će biti samo revijalno veče, bez ikakvog glasanja, pa samim tim neće ni biti biran pobednik. RTS će prenositi program u večernjem terminu, a ovogodišnja parola je „Eurovision: Europe Shine A Light“, što je inače pobednička pesma iz 1997. godine i kroz koju se šalje podršku svima. Mi smo, kao i svi ostali izvođači, dobile zahtev da otpevamo deo te pesme koja će biti montirana u jedan video sa pevačima iz drugih zemalja i jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati“, ispričale su devojke iz sastava „Hurricane“.

Izvor: kurir.rs