Ne ide im za rukom ovo: Niko neće da bude menadžer Lune Đogani, Anabela ne zna šta da radi

Luna Đogani rešila je da stavi tačku na svoje neuspele veze sa muškarcima i da se posveti karijeri. Kako bi to postigla ona je već krenula na časove pevanja, a prvu pesmu je snimila u studiju u Makedoniji.

Kako bi joj što više pomogla u karijeri, njena majka Anabela Atijas pokušava da joj pronađe menadžera, ali navodno niko ne želi da se bavi karijerom njene naslednice.

– Pre nego što je drugi put ušla u Zadrugu Luna i Anabela su napravile planove da deo honorara od rijalitija ulože u njenu muzičku karijeru. Do detalja su sve isplanirale koliko novca će uložiti u pesme i spotove, a nekoliko nedelja pre završetka Zadruge, Anabela je počela da traži menadžera. Mislila je da će taj deo posle najlakše obaviti i da će svi jedva čekati da zarade na popularnosti njene kćerke, ali ispostavilo se da je bila u velikoj zabludi – kaže izbor.

Naime, problem je u tome što vodeći menadžeri ne veruju u popularnost rijaliti zvezda, a niko ne veruje da će Luna dugo opstati na sceni.

– Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je to što niko ne želi da sarađuje sa njenom kćerkom. Potreban je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i da pravi nastupe u inostranstvu, čim izađu njene pesme, a to je u ovom trenutku, nemoguće misija – kaže izvor za Alo.

Izvor: espreso.rs