Nataša na malim ekranima uradila TIBETANSKI TEST LIČNOSTI i saznala mnogo o sebi: Uradite ga i vi – traje PET MINUTA

Nataša Bekvalac gostovala je sinoć u emisiji „Amidži šou“. Predstavila se, kako se i očekivalo, u besprekornom modnom izdanju, a rešila je i Tibetanski test ličnosti pa je tako saznala o sebi zanimljive stvari.

Tibetanski test ličnosti se sastoji iz tri dela: u prvom se pet životinja ređaju po omiljenosti, u drugom se daju asocijacije na zadate reči, a u trećem se boje povezuju sa dragim ljudima, po principu – na koga vas asocira ova boja?

Nataša Bekavalac je tako rekla da su joj omiljene životinje; konj, krava pa ovca, prase i na kraju tigar.

Rekla je da je pas asocira na vernost, mačka na osobenjaka, miš na brzinu, kafa na miris, a more na sunce.

Žutu boju je Nataša povezala sa ocem, narandžastu sa drugaricom, crvenu sa sestrom Kristinom (posle rečenice: „To ne mogu da kažem“, izgleda da je Nata htela da kaže odnosno sakrije neko drugo ime), belu sa mamom, a zelenu sa ćerkama Katjom i Hanom.

Posle odgovora saznala je rešenja koja ovako glase…

KAKO JE ZORNA PAJIĆ ZA 6 MESECI SMRŠAO 15 KG – A BAŠ JE JEO:

Rešenja za prvi deo: redosled životinja je otkrio da su joj u životu najvažniji porodica, karijera, ljubav, novac i naposletku ponos.

Rešenja za drugi deo: pas predstavlja njenu ličnost što znači da je verna. Mačka je simob partnera – Nataša bira osobenjake (dodala je da su svi dosada bili pogrešni), miš predstavlja neprijatelje koji su „brzi“, kafa je otkrila kako ona vidi ljubavni i seksualni život – na tom polju joj je najbitniji miris, a more je njen stil života – koji Nata vodi u stilu Sunca.

Rešenje za treći deo: osoba je žute boje je neko na koga nikad ne zaboravlja, iza narandžaste se krije njen prijatelj, crvena je neko koga zaista voli, bela je njena srodna duša, a zelena osoba koju će pamtiti do kraja života.

Rešite i vi Tibetanski test ličnosti, možda bolje upoznate sebe.