Nataša Aksentijević progovorila o roditeljima: „Nek im prezime nosi sin kome su sve dali“

Voditeljku Natašu Aksentijević na televiziji vidimo uvek vedru, nasmejanu i spremnu na šalu. Iza osmeha, ipak se krije gorčina povodom loših porodičnih odnosa.

Naime, voditeljka je o problemima sa roditeljima progovorila jednom kada ju je jedna koleginca oslovila devojkačkim prezimenom Miljuš kada ju je Nataša i prekinula:

„Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću“, oštro je izgovorila Nataša.

Voditeljka je za medije otkrila da od strane roditelja nije naišla na razumevanje, pa zbog toga ima ovakav stav prema njima.

„Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo“, rekla je Nataša.

Na pitanje kakvi su sada porodični odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je kratko odgovorila:

„Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima“, zaključila je voditeljka za kraj.

Izvor: espreso.co.rs