Našli se, seli da ručaju pa otišli svako na svoju stranu: Guza iz Boljeg života se razveo na najčudniji način

Borisa Komnenića domaća publika zavolela je još kao Guzu iz „Boljeg života“. Kao Aleksandar Saša Guza Popadić, Komnenić je stekao ogromnu popularnost, a među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je još igrao su „Bal na vodi“, „Špadijer jedan život“, „Gore dole“, „Vratiće se rode“, „Miris kiše na Balkanu“, i mnogi drugi.

Jednom prilikom, oprobao se i kao voditelj jednog kviza. Iza sebe, Boris ima i jedan brak, a iz tog braka sa Rene i ćerku Nike.

„Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali“, kazao je on jednom prilikom, pa dodao da su njih dvoje tada lako doneli odluku o razvodu, kao i da su na dan kada su rešili da se razvedu proveli sjajne zajedničke trenutke.

„Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan“, ispričao je on.

Postao je i deda, jer mu je ćerka podarila unuku Luciju.

Zbog građanskog rata u Jugoslaviji glumac je godinama bio razdvojen od svoje naslednice koja je ratne godine provela u Hrvatskoj. Kada se situacija stabilizovala, mogao je ponovo da preuzme ulogu oca onako kako je oduvek želeo.

Izvor: kurir.rs