Nas trojica, sa devojkama, smo bili na more u Bugarsku, sad i nikad više

Moja dva najbolja prijatelja i ja smo se dogovorili da zajedno sa devojkama odemo u Bugarsku na letovanje, zbog situacije sa virusom nismo mogli u Grčku. Kako smo se dogovorili – tako smo i učinili, naše devojke se odlično slažu kada izađemo negde na piće ili u neki klub. Zbog toga smo mislili da će ovo biti pun pogodak i da ćemo se sjajno zabaviti.

Svađe su započele drugog dana jer nisu mogle da se dogovore šta će da se jede, a trećeg dana problem je bio ko će prvi da se istušira i koliko će ostati u kupatilu. Petog dana je pala optužba što jedna drugoj bez pitanja koriste skupocene kreme u kupatilu pa je sve otišlo dođavola. Vrhunac je bio kada je devojka mog drugara počela da mi se nabacuje a moja devojka pokušala da me učini ljubomornim sa mojim prijateljem!

Treća devojka se stalno tuširala na plaži i to je radila izazovno, ponašala se kao da je nekom filmu, trudila se da je svi primete, pa je počela da se sunča u toplesu. Iako smo muškarci, ne želimo da gledamo devojke naših prijatelja. Možda smo i poželeli, ali ono je bilo vrlo neprijatno iskustvo! Nama trojici je pukao film i preko glave su nam bile njihove igre dominacije, pa smo od šestog do desetog dana našeg odmora počeli da ih ignorišemo, ali potpuno.

Išli smo sami na pivo, sami na plažu, uveče smo izlazili sami da se zabavljamo u lokalnim diskotekama i mogu da vam kažem da smo se sjajno proveli. Nismo dozvolili da nam drugi deo odmora propadne. Na naredni odmor definitivno nećemo voditii devojke ako naše veze toliko potraju.