Nalepnica na ovoj radnji zapanjila je sve majke u Srbiji: Ova fotografija uzburkala je čitav region (FOTO)

Nedavno je na Fejsbuku osvanula fotografija izloga jedne prodavnice sa nakitom i satovima, a na istom našla se nalepnica koja je uzburkala ceo region.

Naime, ova fotka se delila na različitim grupama i izazvala je ogroman broj komentara i burnih reakcije, a sve zbog spornog znaka koji je zalepljen na pomenutom izlogu.

U prodavnici su, bar sudeći po diskutabilnoj etiketi koja to jasno dočarava, nepoželjne majke sa decom u kolicima… Tako da, ako kojim slučajem, poželite da uđete u ovu trgovinu, a šetate dete u kolicima, to neće biti moguće!

„Radije ću uleteti s detetom bez kolica, pa neka razgleda lepo sam i pipa sve, ako im je tako draže“, „Zabranjeno virenje glave i nogu iz kolica!“, „Šta ima da traže recimo žene sa decom tu. To se lepo udaš bogato i pošalješ muža da ti kupi poklone“, „Ali pas verovatno može“, samo su neki od komentara.

S druge strane bilo je onih koji su ovakav potez vlasnika i podržali, istakavši kako je radnja lomljiva i mala, pa svaki nagao potez može da izazove „katastrofu“.

Izvor: zena.blic.rs