Nakon što je Đorđe David saopštio da čeka rezultate na koronu, oglasio se Saša Popović i otkrio kada je sa članovima žirija imao kontakt

Pevač Đorđe David otkrio je da ima upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus, a potom se oglasio i direktor „Grand“ produkcije Saša Popović.

On je istakao kako se stalno čuje sa Đorđem, ali i da svi čekaju njegove rezultate.

– Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadamo se najboljem, čekamo njegove rezultate testa na korona virus. Nadam se da će sve biti u redu i da če brzo izaći iz bolnice budući da ima upalu pluća – rekao je Popović i dodao da su poslednji put članovi žirija sa njim imali kontakt krajem februara.

– I članovi žirija, i ja, sa Đorđem poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26. februara kada smo snimali Zvezde Granda. Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što pre. Najvažnije je da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi! – poručio je Popović.

Prisetimo se, Đorđe je juče na svom Instagram profilu napisao kako je dobio upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus.

– Treći dan sam u bolnici . Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bezveze . Jak sam, ali… javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! – napisao je pevač.

Izvor: blic.rs