Nakon razvoda Neda Ukraden je bila u vezi sa veoma moćnim čovekom sa estrade

Emotivni život Nede Ukraden uvek je bio tema u štampi, ali nije se spominjalo samo ime njenog bivšeg supruga Milana Bilbije.

Tokom 80-ih godina Neda je navodno bila u vezi sa Sašom Popovićem, koji je tada bio popularan kao kao član „Slatkog greha“ koji je u stopu pratio Lepu Brenu.

Ukradenova i sadašnji direktor „Granda“ su bili navodno u vezi nakon njenog razvoda, da bi nakon toga Popović otpočeo vezu sa njenom koleginicom Zlatom Petrović, pre nego što se skrasio pored Suzane Jovanović.

Podsetimo, Nedu stalno hvale zbog fizičkog izgleda u 70. godini.

„Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost – ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve to praktikujem da odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda“, rekla je jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs