Najpoznatija srpska baka dobila vredno priznanje: Žaklina je zaludela svet svojim izgledom i stilom (FOTO)

Najlepša srpska baka na Instagramu, Žaklina Berido, iako je zagazila u pedesete godine izgleda dosta mlađe nego što to zaista jeste.

Pogled na Instagram profil Žakline Berido Pizano (50) neće vam otkriti koliko ima godina, ali će vam nesumnjivo pokazati njen fenomenalan modni ukus za koji je sada dobila i prestižno priznanje.

Najlepša srpska baka na Instagramu, Žaklina Berido, iako je zagazila u pedesete godine izgleda dosta mlađe nego što to zaista jeste, i svojom pojavom pleni pažnju.

U sklopu Filmskog festivala u Kanu održana je dodela nagrada World Bloggers Awards, na kojem je ova baka, koja je prozvana i „najs.ksi bakom Instagrama“ odnela nagradu za najbolju modnu blogerku na svetu.

– Beskrajno hvala vama, moji divni Instagram prijatelji, vi ste moje božanske duše. Vi ste moja inspiracija. Vaše poruke, vaša podrška i ljubav su moja motivacija i smisao, da nastavim i budem još bolja u svemu što radim – deo je njene objave na Instagramu uz fotografije s crvenog tepiha i same dodele nagrada.

Izvor: glossy.rs