Nađa je prvo rodila šestorke, pa osmorke: Sada je samohrana majka 14-oro dece

Biti samohrani roditelj nije nimalo laka uloga čak i kada se radi o jednom detetu. A kada pomislite da ima i onih majki koje same gaje više od jednog deteta, ne možete prokomentarisati drugačije do „Svaka čast“.

Amerikanka Nađa Suleman, samohrana je majka čak 14 dece i ona se odlično snalazi u ovoj ulozi. Kada je rodila osmorke, ljudi su se pitali da li sve može sama, a ona je pokazala da je to i te kako moguće, naravno, uz pomoć porodice i dobru organizaciju.

Kao jedinica, Nađa je oduvek maštala o tome da ima brata, sestru i veliku porodicu. Nažalost, usled zdravstvenih problema nije bila u mogućnosti da prirodno zatrudni, pa je uštedela novac za veštačku oplodnju i prvo postala mama šestoro dece, a onda ih je želela još.

Kada je zatrudnela sa osmorkama, stomak je počeo da joj raste nakon samo devet dana. Posle šest meseci je morala da odleži šest nedelja, kada je o njoj vodila računa njena majka.

Njenih osam beba na svet je došlo carskim rezom, ali su sve bile zdrave. U vreme rođenja dece, ona je bila nezaposlena i živela je sa majkom.

Za sve to vreme se trudila da nađe posao, kako bi uspela da prehrani decu. Ova hrabra majka trenutno sa svojom porodicom živi u okrugu Orandž. Nađa je inače veganka i veruje u moć zdrave ishrane, a deca slede njen primer.

Izvor: telegraf.rs