Nadežda Biljić čeka Tomino dete: Danima sam imala mučnine, povraćala, pa uradila test…

Nadežda Biljić potvrdila je vest da je u drugom stanju i da će tata postati Toma Panić.

Pevačica je pre mesec dana dobila bat.ne od Tome, sa kojim je bila u vezi, posle čega on ima zabranu prilaska Nadeždi, a sad je ona priznala kako će se stvari odvijati.

„Da, istina je da sam u drugom stanju. Zaista sam srećna zbog toga. Već danima sam imala mučnice i glavobolju. Međutim, danas posle prve jutarnje kafe sam povratila i zamoilla sam majku da ode da mi kupi test za trudnoću. Čim sam uradila isti, pokazalo je dve crte što znači da je to rana trudnoća. Jako sam bila srećna i uzbuđena u tom trenutku, a znala sam da je otac deteta Toma. Sad su mi emocije pomešane, ne znam još kako će se sve rešavati, s obzirom na to da još njemu nije istekla zabrana prilaska, ali videćemo, sve će se rešiti. Evo još jednom se pokazalo da posle kiše dođe sunce“, rekla je s ushićenjem Nadežda.

Odmah posle nje oglasio se i Toma, kom je fotografiju poslala njegova majka.

„Neke stvari u životu se ponavljaju i valjda tako mora da bude. Smejao sam se sa vama kada ste me ponižavali i ismevali za dete koje imam u Kini, evo najiskrenije se molim Bogu da se opet smejem sa svima vama kada na svet bude ponovo došla moja krv. Zašto kažem da mi se ponavljaju? Zato što ja nisam u kontaktu sa Nadeždom i neću zbog sebe i nje biti dok ne prođe famoznih 30 dana. Najiskrenije, nadam se da će Bog biti uz Nadeždu i da joj podari njenu najveću životnu želju, ništa manje i moju. Neću misliti da li je to istina ili ne, ja ću sa osmehom misliti pozitivno“, napisao je Panić.

Izvor: kurir.rs