Način na koji držite mobilni telefon otkriva vaš karakter (FOTO)

Naučnici su proučavali kako ljudi drže telefon.

Pokazalo se da ovo direktno odražava našu ličnost. Postoje četiri osnovna načina držanja telefona i svaki od njih ima određeni karakter.

Ako držite telefon u jednoj ruci i pišete palcem, onda ste organizovani i disciplinovani, uvek znate šta je dobro za vas, a šta loše. Više volite da pričate nego da slušate, ali nikoga namerno ne želite da uvredite. Umete da razlikujete pravu ljubav od pretvaranja.

Ako držite telefon obema rukama i palcem pišete tekst, to znači da želite zaštitu, potrebna vam je briga i pažnja. Niste skloni tome da pokazujete osećanja, pa zbog toga vaš partner može da oseća nedostatak ljubavi.

Ako držite telefon obema rukama i koristite dva prsta za biranje, često ste zabrinuti i uplašeni. Potreban vam je partner koji će vas razumeti 100%. Kada naiđete na takvu osobu, preplavljeni ste samopouzdanjem. Volite izabranika svim srcem i brzo zaboravite na probleme iz prošlosti.

Ako držite telefon jednom rukom i pišite tekst kažiprstom druge ruke, vi imate blag i uravnotežen karakter. Spremni ste da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gužvu, i lako opraštate greške svojih najmilijih.