Muškarci koji imaju partnerku u jednom od ova tri znaka će imati mnogo sreće

Preporuke i savete ne treba uzeti za ozbiljno, a za sve indikacije i smetnje, kontaktirajte stručnjaka …

Ako je vaša lepša polovina u jednom od ova tri znaka u horoskopu, bićete srećni.

Lav

Ona će vaš život pretvoriti u najlepšu ljubavnu priču, zagreati vašu dušu i otvoriti vam nove poglede na život, o kojima niste ni sanjali. Kao devojka i žena, ona će biti dragoceno zadovoljstvo koje ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno je čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema granica. Obožavaćete je, oslonićete se na nju jer je ona ta koja nikada ne zaboravlja emocije i potrebe svog voljenog. Ona je vaš životni partner, prijatelj, borac u ljubavi i problemima, osoba bez koje ne možete zamisliti dan. Shvatićete da vam niko neće biti iskreniji i realniji za vas od nje, jer je njeno srce iskreno, nesebično i hrabro, a njen karakter, telo, pogled i glas će biti vaša duhovna hrana i droga.

Strelac

U svakoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte za ceo život, a dan kada prvi put poljubite ovu vatrenu kraljicu sa ledenim izgledom, to će biti jedna od vaših dragih uspomena. Ako imate sreću da vas žena u znaku Strelca izabere i voli, onda ste na pola puta do raja. Doneće vam toliko uzbuđenja i pozitivne energije da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Svoj život ćete ispuniti srećom, ljubavlju i snagom, a njen um i beskrajna kreativnost doneće vam potpuno novu svežinu u zajednički život i rad. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ona će biti divna i predana, odličan primer za decu koja će je voleti kao samog Boga.

Rak

Rak je jedinstveno i neponovljivo dobro, lojalno i ljubazno biće, primer dame. Potpuno će promeniti zakone fizike u vašem životu i okrenuti vaš život naopako. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i da vam pruži iskrenu toplinu u svakom aspektu života. U krrevetu je istovremeno blaga, jaka, senzualna, neukrotiva i nepredvidljiva. Njene poljupce ne može kupiti čitavo zlato sveta. Njena iskrena duša traži osobu koja zna kako da voli i koja zna kako da shvati njene mirne uzdahe. Savršena žena, brižna i dobra majka, ona očarava svojim urođenim šarmom koji nosi sa sobom, kao prirodna i spontana dama. Ona je vredna i svestrana, želi čoveka koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.