Muka mi je više od Veljkove svadbe: Ceca zatvorila oči, a onda se i zaklela…

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert u Crnoj Gori, a tom prilikom je u malom gradiću Igalu nastao opšti h.os zbog dolaska najveće balkanske zvezde. Kako je predstavljena nova pesma njene naslednice Anastasije Ražnatović, Ceca je ispričala kako posmatra muzičku karijeru svoje ćerke, te se osvrnula i na sina Veljka.

– Ja sam joj samo majka i koleginica. Neću ništa pretenciozno da govorim, ljudi će misliti da nisam objektivna. Znam sve vreme kako je pesma nastajala, kako se radilo na tome. Želim prvo sud publike, to mi je najvažnije – istakla je Ceca Ražnatović.

Kako je pevačicin sin Veljko Ražnatović nedavno na ruku svoje verenice Bogdane Rodić stavio verenički prsten, Ceca je za emisiju „Premijera: vikend specijal“ objasnila da na tu temu nerado govori.

– Pre ću ja da se udam, a ja ni momka nemam. Mlad je on, tek je napunio 22 godine. To su već njegove želje, ne mogu da pričam sada o toj svadbi, majke mi muka mi je. Ne želim da budem PR Ražnatovića – rekla je pevačica u svom stilu.

Ceca je govorila i o svojim planovima kada je izlazak novog albuma u pitanju, ali i velikom koncertu na Ušću.

– Planirala sam da napravim promociju albuma na „Ušću 3“, to se nije dogodilo zato što nisam zadovoljna onim što sam do sada čula. Ne žurim – ispričala je Ceca.

Izvor: blic.rs