Mrkonjić smršao 25 kilograma: Ana je samo rekla „Nema više kafane“ (FOTO)

Presekla… Imao sam 135 kilograma, sad imam 110. Ana je jednog dana samo sasekla i rekla: „Nema više kafane.“ Promenio sam ishranu, ne pijem, ne jedam hleb i slatkiše, kaže Mrkonjić

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, smršao je za oko godinu čak 25 kilograma. Kako kaže u razgovoru za Kurir, liniju je doterao dijetom, ali ključno je to što više ne ide po kafanama i ne pije.

– Imao sam 135 kilograma, sad imam 110. Ana (Bekuta) je samo jedan dan sasekla i rekla: „Nema više kafane.“ Da se razumemo, odem i sad ponekad, ali to je baš retko – kaže Mrkonjić i otkriva recept:

– Znači, ne pijem, ne jedem hleb i ne jedem slatkiše. Imam u toku dana četiri ili pet manjih obroka. Za oko godinu dana smršao sam oko 25 kilograma. I da vam kažem, uopšte mi ne nedostaje kafana, stvarno.

Bivši ministar navodi da je morao da promeni način ishrane i životne navike zbog zdravlja.

– Morao sam da smršam zbog srca. Nisu mi lekari ništa rekli, šta ima da mi kažu, znam sve i sam. Znao sam da moram da preduzmem nešto. Ne vredi, vlada me je ubila, pet godina sam se hranio nezdravo i neredovno – dodaje Mrkonjić.

I njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta na dijeti je oko pet meseci, za to vreme smršala je oko 17 kilograma, mada ona, kaže, ima poseban režim ishrane.

– Hranim se po određenom režimu, posebno pravljenom za mene, svake nedelje dobijam jelovnik. Najviše jedem voće i povrće, malo mesa. Ne dodajem uopšte so u hranu, stavljam dosta bibera i kurkume. Pijem dosta čajeva i vode, imam redovno i vežbe, kardio – dodaje pevačica.

Izvor: kurir.rs