Moj muž je počeo kao pudlica da skače oko moje prijateljice nakon što je ostala bez muža

Ova situacija traje već dugo, a on mi kaže da sam bila bolesno ljubomorna. Ovde ću vam reći što objektivnije mogu, da biste mogli da procenite da li preterujem kako on kaže ili zaista nešto postoji.

Razmišljam i o tome da angažujem privatnog detektiva, ali nemam toliko novca. Iako još uvek nemam dokaze, mislim da će se jednog dana otkriti istina, sve će isplivati na površinu.

A kad samo pomislim koliko smo se družili, jednom smo čak zajedno bili na letovanju. Sva je nekako umiljata, jako lepa i zgodna, ima 36 godina i ima dvoje dece. Njen suprug ju je iznenada napustio dok je prošle godine kopao po bašti.

Takođe je bio zgodan i išao je u teretanu, bio je u formi. Svi smo bili iznenađeni kad smo čuli šta se s njim desilo. Mlad, lep i zdrav, odjednom mu je srce stalo! Ostavio je nju i dvoje male dece.

Ona je, ne želim da joj pominjem ime, odjednom počela da se vrti oko mog muža. Trebalo joj je sve, a on je poput pudlice sa jezikom do zemlje trčkarao za njom. Odmah sam znala! Znala sam!

Odjednom je počela da ga zove svaki čas, dete joj imalo temperaturu pa da ga odvedu lekaru, kao da je on otac! Zajedno su po ceo dan na poslu, a kada dođe kući često odlazi kod nje da joj pomogne u kupovini, jer joj je bilo teško da nosi toliko stvari.

Govorila sam mu da je naivan i bezobrazan, da svoju decu nije pogledao, a gleda tuđu. Rekao mi je da mi se od ljubomore zavrtelo u glavi i da nisam znala o čemu pričam. Kaže da je ona samo jedna jadna žena, sama sa dvoje dece, moralo joj je pomoći.

Rekla sam da ona ima familiju, nije sama na svetu. Od svih ljudi baš se on našao da joj pomaže! Pored toga, ona ima automobil, može ga voziti gde god poželi, a ne moj muž da glumi njenog vozača.

Pitala sam ga da li joj još neke želje ispunjava, a mene nije pipnuo mesecima. I tu je naša svađa već kulminirala i on je zalupio vrata.

Svakog dana čitam horoskop, prvo njegov, zatim njen. I tek posle moj. Ona je Bik u horoskopu. Ponekad napravim snimak ekrana njenog horoskopa i pošaljem mu ga u poruci. Očajna sam znam, ali ne znam šta drugo da radim.

Evo, šta mislite da treba da uradim? Prošlog meseca je organizovao rođendan njenog sina. Uhvatila sam ga na delu kako izlazi sa tortom iz poslastičarnice, pa nije mogao da me izbegne, morao je da mi kaže kome je torta namenjena.