Mladu je majka ponizila na venčanju: Kad pročitate šta joj je sve rekla pred svima, bolje da je uopšte nije ni zvala

Žena je izbačena sa venčanja svoje ćerke nakon što je održala zdravicu budućoj mladi. Iako se venčanje održalo prošle godine, priča tek sada postaje viralna nakon što je govor stigao do Redita. Mlada nije bila sigurna da li da pozove majku sa kojom nije bila u dobrim odnosima.

– Na kraju sam popustila, nadajući se da je najveći problem koji bi mogla da napravi taj da gostima kaže da ženi svog sina, kao što je uradila na venčanju moje sestre, napisala je žena.

Ali ono što je dobila nije samo lapsus u govoru, već apsolutno divlji govor koji je proganja i godinu dana kasnije.

I zaista, i posle cele godine ćerka se seća bukvalno svake majčine izgovorene reči.

– Ona je najsrećnija mlada. Našla je sebi nekoga koga fizički izgled uopšte ne zanima, u suprotnom ne bih znala kako da joj priuštim plastičnu operaciju, rekla je majka.

Ova mlada dama je objasnila da joj se majka rugala zbog fizičkog izgleda celog njenog života.

– Nadam se da će mladoženji biti prijatno u užasnom stanu, jer ona nikada neće moći priuštiti ništa bolje! – rekla je majka pred gostima.

– Dobro je što je mladoženja prihvatio njene užasne medicinske probleme. Kladim se da ga ne bi bilo briga za nju da je bolest dijagnostikovana pre nego što su se upoznali! – bio je još jedan komentar ove rđave majke povodom hronične bolesti koja je njenoj ćerki dijagnostikovana prošle godine.

Mlada je bila van sebe od besa.

„Suprug i svi gosti na venčanju su me gledali, čekajući moju reakciju“, napisala je žena.

Mladi bračni par je uzeo stvar u svoje ruke nakon što je majka otišla još dalje, nazivajući ćerku „oštećenom robom“. Posle toga, mladoženja je reagovao i uzeo joj mikrofon. Mlada je odlučila da uživa u ostatku večeri, a majku više nikada nije videla.

Čini se da je čitava njena porodica imala slično iskustvo, pošto je i mladina sestra imala neprijatne scene na svom venčanju.