Mladen Vuletić žestoko potkačio Suzanu Jovanović zbog izgradnje crkve: Otkrio nešto što se pevačici neće dopasti

Rijaliti zvezda Mladen Vuletić koji se nedavno oženio voditeljkom Jelenom Pešić i postao otac devojčice Mile, iznenadio je javnost nedavno javno spomenuvši pevačicu Suzanu Jovanović u negativnom kontekstu.

Izgleda da je kod Mladena izazvalo revolt to što spomenuta pevačica, inače supruga Saše Popovića nije učestvovala u akciji prikupljanja sredstava za izgradnju crkve u Ralji, odakle je rodom.

„Suzana Jovanović rodom iz Ralje pored Smedereva nije htela da da dinar za izgradnju crkve u Ralji“, napisao je Mladen, a Suzana Jovanović se još uvek nije oglašavala povodom njegove objave.

Inače, porodica Jovanović Popović uživa u luksuzu – Saša Popović je jedan od najvećih moćnika u šoubiznisu na našim prostorima. Poseduju vozni park u vrednosti od više od pola miliona evra, a Suzana je svojevremeno izjavila da ne voli da se ističe luksuznim mašinama, te po gradu vozi smart.

S druge strane, Suzana Jovanović voli da sebi priušti skupe dizajnerske stvari, a još uvek se priča o torbi koju je nosila na sinovljevoj svadbi, u vrednosti od 10.000 evra. Da li će se pevačica oglašavati na navode Mladena Vuletića, ostaje da pokaže vreme.

Izvor: pulsonline.rs