Mladen Mijatović sa podočnjacima, neobrijan, probdeo noć: Nisam video Deu, ali ona je mirno provela noć (VIDEO)

Voditelj Mladen Mijatović, verenik voditeljke Dee Đurđević, došao je na posao samo dan posle saobraćajne nezgode u kojoj je voditeljka umalo ostala bez ruke kada je na nju naleteo autobus.

Dea je operisana na VMA, operacija, koja je trajala punih pet sati, prošla je odlično, a Mijatović je rekao da je voditeljka dobro provela noć.

„Bio sam na Vojno-medicinskoj akademiji, ali nisam priliku da lično Deu jer se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i zabranjene su posete. Ali ono noć je protekla mirno. Prvo su lekari zadovoljni kako je prošla operacija koja je trajala punih pet sati, a zatim su zadovoljni postoperativnim tokom. Prošla je samo jedna noć, ali su veoma zadovoljni kako je Dea reagovala. Psihički je veoma stabilna, da je veliki borac, pozitivnog duha i svesna šta se dogodilo, čak i rekonstrukciju samog događaja pa i nekih pratećeh momenata se seća. Nema nikakav kontakt sa svetom, ali je uputila poruku zahvalnosti svima koji su se interesovali za nju i svima koji su joj uputili podršku. Ona se nada da će se što pre vratiti na posao“, rekao je Mijatović.

Voditelj se pored lekarima i hitnoj pomoći, koja je brzo reagovala, zahvali i devojci koja je prva pritekla u pomoć.

„Prva je pritekla u pomoć. Hvala devojci, koja je medicinski radnik, koja je izašla iz autobusa i pritekla u pomoć. Dea se i seća ime te devojke“, rekao je Mijatović u Novom jutru.

Voditelj se zahvalio svima koji su pomogli njegovoj verenici…

Izvor: kurir.rs