Miroslav Ilić sina nikad nije hteo da vidi: A sada je došao u Srbiju zbog dokazivanja očinstva

Mirjana Antonović, koja sa pevačem Miroslavom Ilićem ima vanbračnog sina Devina, doputovala je zajedno sa sinom kako bi prisustvovala ročištu, koje je zakazano za sutra u Palati pravde.

Kako je rekla Mirjana, pevač je ima pogrešnog savetnika pored sebe, suprugu Gordanu Ilić, koja ga je odgovorila da uradi DNK analizu i time dokaže da je on zapravo otac. Naime, Miroslav Ilić je odbio da priloži DNK uzorak u okviru sudskog postupka koji protiv njega vodi bivša partnerka Mirjana Antonović, kako bi dokazala da je pevač otac njenog sina Devina.

Pevač je na poslednjem održanom ročištu tražio da se utvrdi da li je Mirjana Antonović zaista Devinova majka, čime je ona bila frapirana.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da Miroslav izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

„To što Miroslav pokušava da pobegne od DNK analize je suviše smešno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom leta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gde god da pobegne ne može da se sakrije jer uvek u Beogradu možemo negde da se sakrije. Može da se krije gde god želi, ali ne može da pobegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povredio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zapretila Miroslavu i on nije došao“, rekla je ranije Mirijana, koja je dodala da smatra je Devinu potreban Miroslav kao otac.

Izvor: kurir.rs