Miroslav Ćiro Blažević: Ličim na Putina, brada mi je kao kod Draže

Hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević dominira svojim izjavama i pod stare dane.

Hrvatski novinari su upitali „trenera svih trenera“ da li je istina da je u zagrebačkoj bolnici primio vakcinu preko reda.

„Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je…a mater!, rekao je Ćiro kroz smeh“, otkrivajući da je primio vakcinu, ali u Srbiji. Uzeo je Sputnjik V.

„Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je divna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to!“, šali se Blažević nakon što je u Srbiji primio rusku vakcinu.

Hrvatski novinari su nastavili da ga provociraju da će uskoro morati i po drugu dozu, a on im nije ostao dužan i odgovorio im je kako su Rusi specijalno za njega Rusi smućkali Sputnjika u samo jednoj dozi.

„Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao, tako da moram i bradu moram podšišati, raste k’o u Draže…“, odgovorio je Ćiro na svoj poznati način.

Na kraju se ipak uozbiljio i rekao da je otišao u Srbiju jer tamo nude “najefikasniju” i “najverodostojniju” vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li je uopšte i biti.

„Nemam ni ja vremena za čekanje i zafrkanciju“, zaključio je Ćiro Blažević.

Izvor: kurir.rs