Mira Škorić oplela po direktoru Granda: Saša ne prepozna uvek zvezdu

Mira Škorić je za Srpski telegraf otkrila da Saša Popović nije bezgrešan, te da ne prepozna uvek zvezdu. Naime, pevačica smatra da bi neki kandidati iz prethodnih sezona koji su se takmičili u „Zvezdama Granda“ dalje dogurali sa mentorima koji bi im pomogli da napreduju i zablistaju u punom svetlu.

Popularnoj pevačici je posebno pažnju privukao Mirko Urošević, momak koji živi u Australiji, a koji se takmičio prošle godine, te je Mira naglasila da je on jedan od Popovićevih propusta.

– Mirko mi je privukao pažnju još u prvom krugu. Samo da su tada postojali u takmičenju mentori koji bi ga posavetovali, usmerili, dali neke konstruktivne ideje, verujem da bi dogurao do finala. Popović je možda kod njega napravio propust. Ne namerno, jednostavno Saša ne prepozna uvek zvezdu – priča Škorićka i dodaje:

– Svakako nije kasno i verujem da će pronaći put do publike svojim pesmama. Dečko ima stav, dobro ponašanje, držanje na sceni, lep glas. Vidim da je sa legendom Raletom već snimio obradu pesme „A jesam te volio“ i to zvuči super. Ja mu želim sreću u ovom moru novih pevača – završila je pevačica.

Izvor: republika.rs