Mira i Sloba jednu stvar Ceci nisu nikada oprostili: Mira je uvek bila stroga prema Ceci i Lidiji

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pričala je oduvek kako su joj roditelji velika podrška u životu. Mira i Slobodan su tradicionalni ljudi koji su u patrijarhalnom duhu vaspitavali svoje ćerke Svetlanu i Lidiju.

„Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: „Jao, rodila se pevačica!“ Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico“, priča Ceca.

Mira je bila seoska učiteljica, a Slobodan mašinobravar i trgovac. U javnosti smo ih videli prilikom svadbe Veljka i Bogdane.

„Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: „Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće“, priča Ceca.

Ipak postoji jedna stvar koju roditelji Ceci nikada nisu oprostili:

„Želela sam da studiram psihologiju. Bila sam i na odličnom putu jer sam bila odličan đak i nikada nisam imala problem sa školom. Verovali ili ne, sav moj uspeh i ogromna karijera nikada nije bila dovoljna mojim roditeljima. Nikada mi nisu mogli oprostiti zašto nisam nastavila da se školujem i što nisam završila fakultet“.

Izvor: telegraf.rs