Miloš Bojanić ostaje bez vile od 650 kvadrata: Njegovo carstvo od 618.000 evra niko neće da kupi, evo šta je morao da uradi

Miloš Bojanić ima vilu od 650 kvadrata u Sremskoj Kamenici, a pre nekoliko meseci ju je stavio na prodaju i za nju tražio 618.000 evra.

Ipak, kupaca nije bilo, a folker to objašnjava činjenicom da malo ko u Srbiji ima novca da sebi priušti takvo zdanje.

Međutim, rešenje mu se nametnulo samo od sebe kada je njegov sin Bane rešio da se vrati u Srbiju nakon dve decenije provedene u Sjedinjenim Američkim Državama.

„Iskreno, prvobitni plan mi je bio da prodam vilu i zaradim malo para, pa onda uložim u neku novu koju bih opet sredio i prodao. Međutim, kupaca skoro da nema, ipak je to velika kuća, kao dvorac je, a nije ni jeftina. Dolaze, gledaju, ali ništa“ počeo je priču za Star Miloš.

„Kada sam čuo da moj sin Miloš i snajka Milica planiraju da se sa decom vrate iz Amerike i da u Srbiji nastave da žive, ja sam odmah odlučio da im poklonim kuću. Kome ću ako neću svojima. Odustao sam od prodaje, treba da povučem oglas, a sinu od srca poklanjam kuću. Sve je sređeno i skockano, ja to održavam redovno, ne treba ništa da ulažu, samo da unesu garderobu“, dodao je Bojanić.

Izvor: kurir.rs