Miljkovićeva majka razočarana: Anabela je bežala od mene, a Marka mrzi – uništiće Lunu samo da bi ih razdvojila

Majka Marka Miljkovića, Nedeljka, otvoreno je prokomentarisala odnos sina i Lune Đogani, koja joj se uvek dopadala. Kako se navodi, ona je zgranuta ponašanjem njene majke Anabele koja je tokom finala bežala od nje. Takođe, Neda ne zna zašto ona „mrzi njenog Marka“, te zašto pošto-poto ima želju da ih rastavi.

„Anabela me je jako razočarala, ona mrzi mog Marka, a ni sama ne zna zbog čega. Mene jako boli što se ona tako ponaša prema mom detetu, a ni prema meni nije bila bolja“, izjavila je Neda.

„Anabela je bežala od mene na finalu, nije htela da se pozdravi sa mnom. Gagi i ja smo sedeli jedno pored drugog, a ona je bila s druge strane. Bilo mi je glupo da je ne pozdravim pošto su nam deca zajedno, međutim, kada sam joj prišla i rekla joj da je rodila divno dete i da Lunu mnogo volim i da sam ponosna na nju, ona mi je samo rekla – dobro, i okrenula se. Ne znam što se protivi toj vezi, ne znam što sa mnom neće da priča ako je ljuta na mog sina. Uništiće Lunu da bi ih razdvojila. Znam da ni Marko, ni Luna nisu bili zlatni unutra, ne daj Bože da uđe opet u rijaliti, ne bih to preživela, ali mi kao roditelji ipak treba da ih razumemo. Njima je najteže bilo u rijalitiju, a oni su se ipak izborili i sada su srećni“, izjavila je Nedeljka pa dodala da je sa Markom i Lunom u stalnom kontaktu, ali da se još nisu videli.

„Čujemo se svaki dan i kažu mi da su prezauzeti, ali da uživaju u ljubavi. Nadam se i želim im da zauvek ostanu zajedno. Oni još uvek nisu bili u Brusu, moram biti iskrena i reći da me to boli i da sam pomalo ljuta na njih, ali, s druge strane, kad čujem da ne znaju gde će od obaveza, onda ih razumem. Poželela sam sina mnogo, ali neću da zbog mene ne izvršava svoje obaveze“, završila je ona.

Izvor: kurir.rs