Milijana otkrila pravu istinu: Ja sam njima najnormalnije poslala pozivnicu – Evo zašto joj roditelji nisu došli na svadbu

Milijana Bogdanović i Milojko Božić 7. septembra stali su na ludi kamen. Svadbenom veselju prisustvovalo je i nekoliko njihovih bivših cimera iz vile „Parova“, ali njeni roditelji nisu se pojavili.

Kako novopečena gospođa Božić ističe – oni su imali pravo da dođu ili ne dođu, ali je onda priznala da su joj, naravno, nedostajali.

„Nije to tuga… Šta su mi rekli? Mama mi je čestitala, sa tatom se nisam čula. Ne znam stvarno zašto nisu došli. Zato što je to njihovo pravo da dođu i da ne dođu! Njima sam poslala pozivnicu najnormalnije. Na pozivnici nije pisalo da moraju da dođu. Tako da… Pa, podrazumevaju se mnoge stvari. Naravno da su mi nedostajali na svadbi“, objasnila je ona pa napomenula da sve sve vreme veselila i da nije uopšte plakala kao što se pisalo, niti da je pokušala da digne ruku na sebe.

„Ma, kakvi, molim vas“, odmahnula je ona rukom i istakla da jedino što se promenilo otkako je izgovorila sudbonosno „da“ je to što sada nosi i burmu.

Selo Pilatovići kod Požege ovakvu svadbu, inače, još nije videlo! Trubači su bili kićeni dvohiljadarkama, mladenci su zajedn odočekivali goste, a bogata trpeza bilo je jedino što je uspevalo da zadrži narod od đuskanja.

Izvor: kurir.rs