Milijana otkrila koliki honorar će dobiti u „Parovima“, a onda ispljuvala Nadu Macuru

Milijana Bogdanović (21) ubeđena je da Nada Macura (71) želi da joj otme verenika Milojka Božića (74), jer je doktorka izjavila da deda više priliči njoj nego mladoj lepotici. Intrigantni par se plaši da im se Macura ne pridruži u „Parovima“.

– Nada je rekla da smo mi iz neke zabiti, a zapravo traži da joj neko zab.je! Ali moram da je razočaram – matore i punije žene kao što je ona ne zanimaju mog Milojka. Nada je baba-devojka, ljubomorna je na svakog ko je srećan i zaljubljen. Ona je usedelica i ne zna da kontroliše svoju zlobu. Nadam se da ona neće ući u „Parove“ – kaže u dahu Milijana i dodaje da je ljubomorna na svaku koja baci oko na njenog Milojka:

– Često mu pravim ljubomorne scene. Mrzim svaku koja ga pogleda!

Milijana i Milojko potpisali su ugovor da već početkom sledeće nedelje uđu u „Parove“, gde će zajedno nedeljno zarađivati 1.200 evra, saznaje Informer. Kako planiraju da ostanu do kraja rijalitija, oni će za tri meseca zaraditi 14.400 evra! Par iz sela Pilatovići nadomak Požege otkriva na šta će potrošiti taj novac.

– Sredićemo kuću u selu, planiramo da kupimo auto, a deo novca daćemo i za svadbu, koju smo zakazali za 7. septembar. Sigurno će nam biti potrebno dosta para jer ćemo morati da zovemo mnogo više od 120 gostiju, koliko smo planirali. Nismo bahati i smatram da znamo lepo da raspolažemo parama – kaže Milijana.

Milomir Marić otkriva za Informer da će zbog Milojka, koji je operisao srce i ima ugrađen bajpas, angažovati medicinsku ekipu u „Parovima“:

– Njih dvoje su imali neke specijalne uslove, koje ćemo ispuniti. Zbog njegovog zdravstvenog stanja, u svakom trenutku jedna medicinska ekipa će biti u pripravnosti, za ne daj Bože.

Izvor: republika.rs