Milica Nedić zaljubljena je u kolegu: Sa njim voditeljka dobila je i sina, a tek da čujete gde imaju kuću (FOTO)

Milica Nedić višegodišnja je urednica i voditeljka „Dnevnika 2“. Kada je pred kamerama, trudi se da bude na visini zadatka, a koliko je stroga prema sebi najpre govori činjenica da se u programu uživo nikad ne opušta.

Sa druge strane, kada se isključe kamere, ona je jedna i te kako opuštena i srećna žena. Kako ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, malo ko je znao da je Milica u braku sa iskusnim novinarom i urednikom, direktorom Radio Beograda, Milanom.

U braku, par je dobio sina Nikolu.

„Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja“, rekla je Novostima svojevremeno Milica.

Sa sinom Nikolom ima prijateljski odnos i nije previše stroga.

„Ne volim, a i ne moram često da budem stroga jer smo izgradili odnos u kom nema tajni i nerešivih prepreka. Ipak, ponekad kada su u pitanju sitne obaveze u kući, moram malo da uvedem red“, kroz smeh za Story ispričala je ona, pa priznala da obožava njihove zajedničke šetnje, odlazak u pozorište, kao i vikende u Grockoj gde imaju porodičnu kuću.

„Nekoliko dana između proleća i jeseni svake godine ostane upamćeno po druženju sa najmilijima. Volimo da ručamo u prirodi, beremo trešnje ili grožđe. Imamo najlepši pogled na Dunav, Smederevsku tvrđavu i Karpate. Pesma zrikavaca i nebo gde su zvezde najbliže, naprosto nam čuvaju snagu za celu godinu“, dodala je ona.

Izvor: kurir.rs