Milica kupila stan za 320.000 evra: Za kvadrat dala 3.000, a samo za uređenje je pukla 50.000 evra

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živeti.

Naime, po savetu prijatelja, Milica Pavlović je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

– Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj – kaže naš izvor i otkriva kako je došlo do toga da se  sinjorita odluči baš za ovaj stan.

– Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gde kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – dodaje naš izvor.

Nakon razgovora koje je obavila, Milica je odlučila da kupi prostrani stan.

– Njenoj sreći nema kraja. Odlučila je da svu ušteđevinu uloži u dom i zbog toga ne žali ni dinara. Osim što samo stan, prostom računicom košta 270.000 evra, ona je u dizajn enterijera uložila još 50.000 evra, tako da je sve ukupno košta 320.000 evra. Na nedeljnom nivou sastaje se sa dizajnerkom enterijera, sa kojom planira bukvalno svaki detalj u stanu – završava izvor.

Iako se nije odmarala ni tokom godine, Milica Pavlović po svemu sudeći neće se odmarati ni ovoga leta, kada unapred ima zakazane nastupe.

– Sada kada je ispraznila štek, moraće da ga ponovo popuni. Ona će možda krajem leta uspeti da uhvati koji slobodan dan i odmori od svega, kako bi napunila baterije za jesen kada kreće nova muzička sezona – dodaje naš izvor.

Izvor: kurir.rs