Milica je jednu poruku poslala celom svetu samo da bi pokazala koliko voli Dejana: Za 14 dana stiglo je 100 neobičnih fotografija kao odgovor (FOTO)

Zaljubljeni parovi umeju ponekad da prođu kroz razne poteškoće tokom veze, naročito ako su razdvojeni. Zarad ljubavi čine mnogo toga. Pojedini kažu da veze na daljinu teško uspevaju baš zbog te prevelike udaljenosti i nemogućnosti svakodnevnog viđanja. Takve veze su, po ustaljenom mišljenju, osuđene na propast, ali to ne važi za Dejana i Milicu.

Postoje, dakle, parovi koji uspevaju da odole svakavim iskušenjima i poteškoćama koje sa sobom nosi veza na daljinu, a da njihova ljubav pritom jača iz dana u dan.

Mladi srpski par Dejan i Milica primer su toga kako uspevaju veze na daljinu. Njih dvoje su opovrgnuli floskulu „daleko od očiju, daleko i od srca“.

Srećni su i zaljubljeni, veza na daljinu im savršeno funkcioniše, a povodom Dejanovog rođendana, Milica je skovala plan kako bi iznenadila i oduševila svog voljenog.

Srećno zaljubljena devojka napisala je poruku: „Dejane, volim te. Milica“. Zatim je preko Instagrama slala fotografiju te poruke ljudima širom sveta, sa molbom da i oni sami napišu isto i da joj tu izjavu ljubavi svom dečku fotografišu i pošalju joj iz mesta gde se trenutno nalaze.

Mnogi su je blokirali, a Instagram joj je čak u jednom momentu ugasio profil zbog „neprimerenog sadržaja“, uznemiravanja korisnika i učestalog ponavljanja istih reči.

Međutim, bilo je onih fasciniranih Milicinom izjavom ljubavi svom voljenom, koji su sa oduševljenjem prihvatiili njen izazov i slali joj fotografiju sa lokacija gde se nalaze, uz čuvenu poruku. Za dve nedelje stiglo joj je oko 100 fotografija.

Stizale su joj fotografiije iz raznih delova sveta. Slali su joj oduševljeni ljudi iz Južne Amerike, Azije, raznih delova Evrope i SAD-a, sa Novog Zelanda, a jedna joj je poslata i iz Bulevara slavnih iz Holivuda, gde su ugravirane zvezde sa imenima slavnih ličnosti koje su ostavile trag u umetnosti kojom su se bavili tokom kariijere.

– Veza na daljinu ume da bude teška. Nama daljina nije predstavljala problem. Bližio se Dejanov rođendan, a mi smo bili u vezi tek nekoliko meseci. Želela sam da mu poklonim nešto posebno i pokažem koliko mi znači. Htela sam da dokažem da ljubav ne poznaje granice. Sakupiti 100 fotografija za 14 dana je bio pravi izazov. Pojedine fotke je bilo jako teško dobiti zbog razlike u vremenskoj zoni – ispričala je Milica za Telegraf.rs.

Izvor: telegraf.rs