Milica i Žarko otkrili zašto su napustili Igru sudbine: „Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama“

Glumci Milica Milša i Žarko Jokanović više neće učestvovati u Igri sudbine. Posle prvobitnog iznenađenja, a potom i brojnih nagađanja, glumica i njen suprug odlučili su da progovore i iznesu svoju stranu priče.

Jokanović je potvrdio odlazak iz najgledanije domaće serije.

– Petsto dvadeset i sedam napisanih epizoda na više od 18.500 strana je moj rezultat. Petsto dvadeset i sedam snimljenih epizoda je Miličin rezultat u ulozi sjajne, omiljene i nezamenljive Ade Kanački. U pitanju je najdugovečnija i najgledanija serija. Tome je došao kraj i na to je stavljena tačka. Nikada se nismo valjali po medijskom ili bilo kakvom drugom blatu, pa nećemo ni sad. Ne želimo da se bavimo lažima, podmetanjima i spletakama. Imamo svoje principe i njima se rukovodimo. Idemo dalje, srećni zbog uspeha koji smo napravili, kao i zbog onoga što ćemo ubuduće raditi – rekao je Žarko Jokanović u izjavi za TV Novele.

Kako na vreme nije isporučivao tekstove za nove episode, Žarko je navodno dobio otkaz, a za njim je otišla supruga Milica, koja igra Adu Kanački. Ipak, bračni par brzo se snašao i već su dogovorili novi posao. Sa čelnicima televizije Pink brzo su našli zajednički jezik i isplanirali snimanje nove serije, što su i potvrdili po povratku sa odmora.

Naime, Jokanović je na svom Instagramu objavio fotografiju kompleksa filmskih studija Željka Mitrovića, označio suprugu Milicu i sve podvukao muzičkom temom iz Pink Pantera.

Izvor: TV Novele