Milena Ćeranić izazvala buru na mrežama zbog stihova posvećenih Ratku Mladiću: evo šta kaže o celom događaju

Milena Ćeranić ni u snu nije mogla da pretpostavi da će izazvati buru negodovanja i uvreda na svoj račun samo zato što je pre nekoliko večeri na jednom slavlju otpevala stihove „Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj“.

To se desilo dana kada je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu. Društvo koje se te večeri zateklo zahtevalo je od nje da otpeva promenjene stihove pesme „Mladiću moj“, što je ona i učinila. Njen nastup su mnogi gosti, među kojima je bio i Vujadin Savić, snimali i objavljivali na Instagramu, pa se snimak proširio na društvenim mrežama.

Tako je Milena postala glavna tema tviteraša koji su joj poručili da više nema šta da traži u Bosni i Crnoj Gori, a nije bila pošteđena ni velikih uvreda.

Povodom celog događaja, oglasila se i Milena Ćeranić:

„Do momenta kada su krenuli medijski natpisi nisam znala s čim je modifikovan tekst pesme koji sam iznenada dobila da otpevam na privatnoj proslavi povezan, jer me, kao što sam već apostrofirala, politika ni najmanje ne zanima i svu svoju energiju usmeravam ka lepim i pozitivnim stvarima, a da sam bila upućena, sigurno to ne bih učinila jer u mom srcu nema mesta za mržnju prema bilo kom narodu, a posebno ne prema narodu koji jako volim i prema zemlji odakle je veliki broj mojih prijatelja“, objasnila je pevačica.

Izvor: kurir.rs