Milan Gurović preživeo nevreme na Halkidikiju: Užasno je kako sve to izgleda posle oluje (VIDEO)

Proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Srbije Milan Gurović preživeo je užasno nevreme koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki.

Gurović, koji sa prijateljima letuje u Sani Biču na poluostrvu Kasandra na Halkidikiju svedoči o nevremenu u kome je sinoć str*dalo najmanje sedmoro ljudi, a više od 100 povređeno.

„Bilo je katastrofalno nevreme. Užasno je kako sve ovde izgleda posle oluje. Hvala Bogu prijatelji i ja smo dobro“, rekao je Gurović.

Najmanje šest osoba, medju kojima dvoje dece, je po**nulo a više od 100 povr*đeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, popularnom među turistima.

U oluji za koju pojedini navode da je najveća u proteklih nekoliko decenija, vodena bujica nosila je drveće, a u moru se mogu videti suncobrani i ležaljke iz barova na plaži dok je u Potidei došlo i do manjeg uragana.

Mnoga mesta ostala su bez struje, a drvo koje je oboreno na putu od mesta Metamorfosis do Nikitija je prekinulo saobraćaj. Saobraćaj je otežan i na putu između Neos Marmarasa i Porto Karasa.

Izvor: kurir.rs