Miki i Suzana su imali velike planove: Hteli su da kupe salaš za 50.000 evra, a njemu je sad zabranjeno da joj priđe

Miki i Suzana su planirali da kupe salaš na kome će živeti zajedno po završetku rijalitija, saznaje Kurir od izvora bliskog Đuričiću. Pčelar iz Kupinova hteo je sa svojom devojkom da iskešira 50.000 evra za njihov zajednički dom, a malo je falilo da dođe do realizacije da Miki nije napravio i.ci.ent zbog kojeg je osuđen na godinu dana kućnog zatvora. On je takođe dobio zabranu prilaska Suzani i Nadeždi u istom vremenskom roku.

– Dok je Miki bio u „Zadruzi“, njegovi prijatelji su mu tražili neki lep salaš jer ih je zamolio da to urade. Našli su mu jedan koji je trebalo da pogleda nakon što izađe iz rijalitija. On i Suzana su imali ozbiljne namere. Planirali su da novac ulože zajedno, ali bi on dao veći deo – kaže naš izvor.

Pevačica je bila spremna da napusti Beograd kako bi započela u miru život s Mikijem.

– Suzana nije imala dilemu u vezi s Mikijem i njihovim zajedničkim životom, ali se jedino plašila šta će deca da joj kažu na to. Zato se ovako slomila sada, jer su im krupni planovi skroz srušeni. Suzana nije džabe upala u teško psihičko stanje. Treba da pogleda u oči još uvek venčanog muža, kao i decu, a od veze s Mikijem definitivno do daljnjeg nema ništa, jer on ne sme da joj priđe – tvrdi izvor Kurira.

Izvor: kurir.rs