Marko otkrio da li ulazi sa Lunom u rijaliti – spomenuo i Anabelu: „Nismo u dobrim odnosima“

Rijaliti zvezda Marko Miljković nedavno je gostovao u jednoj emisiji, gde je pričao o očinstvu, poslu, rijalitiju i odnosima sa porodicom.

„Predivno mi je, svima bih poželeo da se ostvare kao roditelji jer je neverovatan osećaj. Moram da priznam da noću uglavnom ustaje Luna da pomaže oko bebe, čim se malo zakašlje beba nas dvoje odmah skačemo na noge. Fanovi nam ne prilaze puno, mada se ni mi nismo puno šetali zbog velikih vrućina. Ja nisam mogao da dočekam da postanem tata, taj osećaj ne može da se opiše, tu emociju, ja se topim kad god da pogledam Miu. Hvala Bogu što mi je podario ćerkicu. Ne znam kakav ću biti kad ona poraste, biću sigurno malo strožiji. Sve radim oko nje, menjam pelene, uspavljujem, igramo se, skroz sam ušao u štos“, kaže Marko.

Mnoge je zanimalo šta rijaliti par planira u budućnosti i da li će publika imati prilike da ih vidi u „Zadruzi“. Na to je Marko odgovorio:

„Luna itekako razmišlja o tom pravcu, planira u narednom periodu jednu pesmu da snimi. Uskoro će snimiti i vratiti se kao pevačica. Nama ne pada na pamet da se vraćamo u rijaliti i planiramo dosta da se bavimo jutjub rijalitijem. Naš nov projekat je neki vid rijalitija“, otkrio je Miljković.

Pošto se mnogo govorilo o porodičnim nesporazumima porodice Miljković – Đogani, Marko je dobio pitanje da prokomentariše i te odnose:

„Sa Gagijem sam u super odnosima, imam čvrst i kvalitetan odnos. Ideja je da i sa Anabelom nekada u budućnosti imamo dobar odnos, trenutno nismo u korektnim odnosima ali poštujemo Lunu i bebu. Beba mora da vidi svoju baku i baka mora da vidi svoju unuku. Anabela je dolazila kod nas nekoliko puta tako da apsolutno moramo da progutamo loše stvari. Nismo u dobrim odnosima, ali se nadam da će se to u budućnosti popraviti“, kazao je Marko za kraj intervjua.

Izvor: kurir.rs