Marko bacio saksiju kroz terasu – Malo je falilo da pogodi komšinicu: Žene se posvađale zbog nepristojnog komentara

Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković postao je otac po drugi put zbog čega slavi od ranog jutra. Za spektakularno slavlje pripremao se još ranije, a čim je saznao lepe vesti, u njegovom stanu počelo je slavlje.

Suprug Lune Đogani van sebe je od sreće, a sa njim je u stanu na Bežanijskoj kosi i njegov tast Gagi Đogani. Njih dvojica su izašli na terasu, a Marko, koji je popio malo više, zahvalio se novinarima što su došli.

„Dobio sam ćerku. Hvala vam što ste tu svi. Ljubim vas. Hvala ti Bože“, vikao je Marko, da bi potom skinuo majicu i bacio je napolje.

Zatim je uzeo saksiju i svom snagom je bacio kroz terasu, a saksija je umalo pogodila komšinicu. Tada je Miljković ponovo izašao i izvinio se, pravdajući se da je dobio ćerku, a komšije su mu čestitale.

Njegovo slavlje obeležila je i svađa komšinica oko pola deteta. Naime, kada je Marko rukom lupao o stočić na terasi, žena koja se nalazila ispod stana, gde je veliki market, okrenula se i pitala šta se događa.

„Šta radi ovaj?!“, zapitala se žena.

„Dobio je dete, sve je u redu. Dobio je ćerku“, objasnila joj je ekipa novinara koja se tu desila, pošto je pomislila da se događa neka neprijatnost u stanu.

U tom trenutku je naišla i druga žena koja je izgovorila neverovatan i nevaspitan komentar.

„A kako bi tek slavio da je dobio sina?!“, upitala je i nasmejala se, možda i ne shvatajući šta je izgovorila.

„Ma sram te bilo! Pa, ja svoju ćerku ne bih dala za 100 sinova. E, svašta!“, odgovorila joj je žena.

Izvor: telegraf.rs