Marjanovići prodaju kuću u Borči za basnoslovnu sumu: Osim što im je isečena struja, pojavio se ogroman problem

Kako Kurir saznaje, porodica Zorana Marjanovića rešila je da proda kuću i to za 500.000 evra.

„Čuli smo da je Zoran Marjanović odlučio da porodičnu kuću proda za pola miliona, ali verujte ljudi kad čuju o kome se radi beže. Neće ni da čuju da je kupe, a pitanje je da li ona vredi i 200.000 evra jer je potpuno nezavršena“, rekao je za Kurir komšija koji je insistirao na anonimnosti.

„Kada su se odlučili na taj korak prestali su da plaćaju struju i zato im je isečena“, dodaje komšija.

Kuću Marjanovića u Borči niko nije obilazio osim kume Vere koja povremeno dolazi i provetrava prostorije. Plac pored kuće Marjanovića je prodat, i oni trenutno žive u Krnjači.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

„Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut“, stoji u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Izvor: mondo.rs