Marina (35) je napustila muža i udala se za njegovog sina: Zbog Vladimira (20) osećam se mlado (FOTO)

„Znam da će nas mnogi osuđivati, a drugi podržati, ali mi smo srećni i želimo i vama isto“, rekla je Marina.

Influenserka Marina Balmaševa (35) iz Rusije, koja se proslavila dokumentovanjem svog procesa mršavljenja na Instagramu, sada je iznenadila javnost priznanjem da se udala za svog posinka, koga je upoznala kada je on bio sedmogodišnji dečak. „Nikad ne znate šta vas čeka u životu”.

Balmaševa je bila udata za Alekseja (45) 13 godina pre razvoda. Kada se njihov brak završio, započela je vezu sa njegovim sinom Vladimirom (20). Sada planira venčanje.

„Nikad ne znate šta vas čeka u životu i kada ćete upoznati čoveka koji vas usrećuje“, rekla je nedavno i dodala: „Znam da će nas mnogi osuđivati, drugi će nas podržati, ali mi smo srećni i želimo i vama isto. ”

Ruski mediji pišu da su Marina i njen bivši suprug Aleksej usvojili petoro dece i da ona trenutno živi sa Vladimirom i još troje dece koje je usvojila zajedno sa njegovim ocem. Dvoje je ostalo sa njenim bivšim suprugom.

„Ne osećam se kao starija žena“. Rusku influenserku na Instagramu prati preko 450.000 ljudi, a nedavno je bila gošća u ruskom šou programu, gde je govorila o svojoj vezi sa 15 godina mlađim posinkom.

Dok je bila udata za Alekseja, bila je nesrećna, pa se i ugojila, a veza sa Vladimirom je čini mladom.

„Ne osećam se kao starija žena koja mora stalno da čisti kuću. Zbog njega se osećam kao mlada i srećna devojka“, rekla je Marina i dodala da ne brine da će je on napustiti zbog mlađe žene.

Njihova veza je neko vreme zaokupljala rusku javnost, a Balmaševa je dobila mnogo kritika nakon što je nedavno objavila zajedničku fotografiju sa Vladimirom iz vremena kada se tek udala za njegovog oca, na kojoj Vladimir ima samo sedam godina.