Marija Šerifović će za Uskrs uraditi nešto što do sada nikada nije uradila u svom životu

Marija Šerifović će Uskršnje praznike provesti u Beogradu u porodičnom krugu. Šerifovićka je otkrila da će za Uskrs po prvi put farbati jaja.

Uskrs ću provesti u Beogradu. Farbaću jaja, prvi put ću to uraditi lično. Da vidimo kako se farbaju jaja, i ja ću ih ukrasiti, sve kako treba”, kaže pevačica.

Rekla je da će pripremati hranu, ali da će njena majka većinu vremena provesti u kuhinji.

Kako će se Marija nositi ulogom domaćice ostaje da se vidi.

Pre nekog vremena pevačica je bila u emisiji „Ami G Show“, a nekoliko puta je uspela da iznenadi voditelja svojim izjavama.

Naime, Marija važi za nekoga ko nema dlake na jeziku i uvek govori ono što misli. Dakle, emisija je bila brutalno iskrena.

Na Ognjenovo pitanje kada će postati majka, odgovorila je.

„Hoćeš sutra?“ Marija je odgovorila u svom stilu.

„Dakle, sutra ne možemo da se organizujemo“, odgovorio je voditelj.

„Zamisli moje i tvoje dete, Isuse“, rekla je Šerifović i počela da se smeje.

Šerifović je rekla da će poludeti ako njeno dete ima veliki nos.

„Nisam verena, nisam trudna, ne planiram da se ostvarim kao majka ove ili sledeće godine. Poludeću ako moje dete ima veliki nos, što će mi se dogoditi. Više bih volela da imam sina, malog Šerifovića. U planu imam ime, ali ne moram sve da vam kažem “, rekla je Šerifović.

Ona do sada nije mnogo govorila o svom privatnom ili ljubavnom životu, tako da su mnogi bili iznenađeni izjavom od pre nekog vremena da ozbiljno razmišlja o tome da postane majka.

– Smatram da je to najveća životna pobeda. Moram priznati da je sama ideja o ostvarivanju sebe kao roditelja posebna radost – kaže Šerifović.

Iako je ovo pitanje i dalje tabu u našem regionu, pevačica ne isključuje usvajanje kao opciju, ali za takav korak, kaže ona, još nije spremna.

– To je najuzvišenija stvar koju osoba može da uradi. Divim se ljudima koji su za to spremni – Marija je iskrena.