Marija: Iznenadila sam svog dečka rođendanskim poklonom i sada cela njegova porodica ne želi da me vidi

Devojka po imenu Marija požalila se na poznatom forumu, koji se bavi odnosima muškaraca i žena, i ispričala situaciju u kojoj se nenamerno našla. Ni kriva ni dužna, postala je najomraženija osoba u porodici svog dečka, toliko da je sada svi mrze i ne žele više da je vide u životu.

Devojka je neko vreme bila u vezi sa dečkom koji se nekoliko puta žalio da ne može da utvrdi svoje poreklo. Neke stvari su mu bile jednostavno čudne i želeo je da uradi test i to proveri.

Odlučila je da mu ispuni želju i kupila mu je test za rođendan, jer se nadala da je plemenitog porekla. Ali kada je dobio rezultate, bio je iznenađen toliko da je u početku pomislio da je na testu napravljena ozbiljna greška, ali to nije bio slučaj.

Naime, test je pokazao da se njegovi DNK rezultati podudaraju sa DNK rezultatima još dva muškarca, što predstavlja mogućnost da budu njegova polubraća.

“Malo je „kopao“ na internetu i ispostavilo se da je otac te dvojice zajedno išao na fakultet sa njegovom majkom. Mog dečka je najviše zabrinulo to što je mnogo ličio upravo na oca tih momaka.”

Bez ikakve loše namere mu je Marija kupila test i tako je saznao da je njegova majka pr.varila njegovog oca sa tim čovekom. Tako je otkrio da zapravo ne živi sa biološkim ocem, a to je nešto što je njegova majka celog života skrivala od njega. „Njegovi roditelji se sada razvode zbog mene“, napisala je devojka na forumu.

Primetivši da sada polovina porodice bukvalno ne želi da je vidi, devojka se kaje zbog poklona. Međutim, članovi foruma se ne slažu. Pored toga mnogi je brane.

„Nisi ti kriva, istina uvek ispliva na površinu“, „Kako je to tvoja krivica? „Da, bolje je živeti u neznanju, ali majka je ta koja je godinama lagala i krila istinu“, bili su neki od komentara.

„Sami ste to tražili. Testovi su lična porodična stvar. Niste udati za njega da biste u to ušli“, napisao je čovek koji očigledno ne brani njen postupak.