Mantra za uspeh i sreću: Ove dve čarobne rečenice će vam promeniti život iz korena

Pratite ove reči i sreća vas neće zaobići. Ako se postavite ovako u svim životnim situacijama, njegov kvalitet će se drastično poboljšati. Potrebno je vreme da se primete promene.

Posvetite sebi narednih nekoliko meseci i pratite ove rečenice i videćete kako se život menja nabolje.

Prva mantra: Ja sam heroj svog života i svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti.

Razočaranje, loše vesti ili bilo šta drugo mogu vam se dogoditi. Važno je odlučiti kako ćete odgovoriti na sve ovo. Ako odgovorite na svaki problem rečenicom: „Ja sam heroj svog života“, podsvesno šaljete poruku da ste mentalno snažni.

Odlučiti se za heroja svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada se pojave problemi. Zapitajte se šta možete da učinite povodom toga, umesto da se sažaljevate ili tražite nekog drugog za krivca.

Ova mantra treba da vas podseti da je izbor na vama. Sreću, uspeh ili neuspeh biramo. Možete postići sve što želite, ali pre svega treba da mislite pozitivno.

Mantra dva: Mogu da radim šta god želim.

Usudite se da isprobate nove stvari. Često se bojimo da izađemo iz zone komfora iz straha da ne budemo neutemeljeni, pa se prisilite da što češće isprobavate stvari koje ranije niste radili.

Ako ne pokušate, ne znate šta i koliko možete. Ne možeš biti pisac ako ništa ne napišeš, prodavac ako ništa ne prodaš ili plesač koji ne pleše. Nećete uspeti bez pokušaja.

Podsvest može mnogo toga. Hranjenje pozitivnim mislima uticaće na vaš život. Rođeni smo bez ograničenja i sposobnošću da postignemo sve što smo zacrtali, ako stvaramo negativne misli onda stvaramo prepreke.

Počnite da uvodite ove mantre u svoj život i neće vam nedostajati bolji kvalitet života.