Mala Zone dobila sina sa rediteljem starijim od nje 23 godine – evo kako ona danas izgleda (FOTO)

Publika je Janu Milosavljević upoznala kada je igrala malu Zone u popularnoj filmskoj adaptaciji. Svoju debitantsku ulogu dobila je kao devojčica, a upravo ona je odredila dalji put njene glumačke karijere.

Iako je snimila još par projekata sa Šotrom, roditelji se ipak nisu slagali sa tim da Jana uđe u svet glume tako mala.

Ona je ćerka Neše Milosavljevića iz benda „Galija“, koju ima sa bivšom suprugom Stanislavom.

– Jana se rodila 1990. godine, a s obzirom na to da se moj brak sa njenom majkom ubrzo nakon toga raspao, slabo smo bili u kontaktu sve do 2000. godine. Jana studira glumu na akademiji u Novom Sadu. Svu svoju decu učim važnoj životnoj lekciji, a to je da svaki čovek mora posedovati određenu odgovornost prema slobodi – rekao je pre nekoliko godina za „Stori“ Nenad kome su porodične vrednosti uvek bile na prvom mestu, a veliku podršku brata Predraga sa svojih muzičkih početaka pretvorio je u saradnju sa grupom Galija, pošto je njegov stariji brat kao tekstopisac učestvovao pri stvaranju nekih pesama.

Jana koja važi za prelepu glumicu je privukla pažnju i kada je igrala Irenu, asistentkinju Dubravke Mijatović, u seriji Dragana Bjelogrlića „Žigosani u reketu“. Zanimljivo je da u istoj seriji igra i ćerka Radeta Šerbedžije Lucija, koja je bila udata za Janinog sadašnjeg supruga Filipa Gajića.

Jana i Filip dokaz su da ljubav ne pita za godine. Njih dvoje upoznali su se na inicijativu Ramba Amadeusa, a prošle godine dobili su sina Joakima.

Joakim je Janino prvo, a Filipovo četvrto dete. Glumac i reditelj iz prvog braka ima 17-ogodišnju Nataliju, a iz drugog, sa Lucijom Šerbedžijom, Sergeja (10) i osmogodišnju Anastasiju.

Izvor: pulsonline.rs