Majka nikad ne prestaje da vas voli, čak i kad je više nema: Ona ostaje vaš anđeo čuvar zauvek

Kada osoba koju volite napusti ovaj svet, ne zaboravite da će ona postati vaš anđeo čuvar.

Dan kada izgubite mamu biće najgori i najtužniji dan u vašem životu. Kad ona ode, sve će se promeniti zauvek. Počećete da osećate nešto za šta niste ni znali da postoji. Razmišljaćete o nečemu o čemu niste ranije. Iznenadićete se šta sve niste primećivali.

Biće to nešto novo i slomiće vam srce. Nebitno koliko godina imate, osetićete da ovoj zemlji nedostaje vaša majka. Shvatićete koliko vam je zapravo bila važna i draga. Koliko ste je voleli, kako ste njeno prisustvo i ljubav uzimali zdravo za gotovo. I tek kad izgubite blisku osobu, bukvalno vas proganja misao: „Gde je ona sada, u kom svetu?“ Iako deluje neverovatno, ali mama je uvek uz vas.

Ona zauvek ostaje vaš anđeo čuvar koji vas nikada ne napušta ili zaboravlja. Deluje neverovatno, ali možete se zakleti da još uvek osećate njen miris, njeno prisustvo. Nećete moći da je dodirnete, da je pozovete, ali ona će uvek biti pored vas. Ponekad će vaše srce samo otpevati reči istinske sreće i reći „Mama“ iako je odavno nema.

Danima, mesecima i godinama pitaćete se da li zna koliko ste je voleli, koliko vam nedostaje, koliko vam znači … Krivica će vas jesti svaki dan jer niste rekli da je volite više, što niste provodili više vremena s njom, što niste više vremena odvojili samo za vas dvoje … Minuti će prolaziti kako dani odmiču. Dani poput godine. Vreme će stati, zarobljeno u nepodnošljivoj boli. Jer upravo se to događa kada najdragocenija osoba na svetu – naša majka, napusti naše živote.

Vreme ne zaceljuje ove rane. Jel znate zašto? Zato jer sećanje na majku nikada ne bledi. Tada ćete shvatiti da je mama uvek uz vas. Uvek će vas voleti. Uvek će biti tu jer su naše duše večno povezane. Ona je ljubav našeg života.