Majka Kije Kockar uvećala usne i podigla kapke: Nadica nestala nakon Zadruge – Danas ne liči na sebe (FOTO)

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković odnela je pobedu u četvrtoj sezoni rijaliti programa „Zadruga“, a nakon toga povukla se iz javnosti i nastavila da se bavi svojim poslom.

Posle dužeg vremena nedavno se na Tviteru pojavila njena najnovija fotografija, na kojoj se vidi da Nadica u totalno drugačijem izdanju od onog na koje je publika navikla. Nadica je uvećala usne, ali i operisala kapke, te je sada promenila lični opis.

Kako se podvrgla korekcijama, na prvi pogled ne liči na sebe, zbog čega je izazvala brojne oprečne komentare.

Inače, Kijina majka pre rijalitija bila je konobarica u jednom restoranu u Zrenjaninu. Nakon pobede u šou programu Zadruga, pričala je da je nagrada od 50.000 evra neće promeniti, i da će se vratiti na posao.

„San svakog konobara je da otvori restoran, da imam četiri stola i nekoliko stolica. Biću ponovo konobarica, dočekivaću goste i reći ovo je vaš sto“, govorila je tada Nadica.

„Što se tiče Kije i mene, mi smo uvek radile, pre svega ovoga radila je nešto drugo, sve i svašta smo radile i uvek zarađivale, tako da nama novac nije prioritet“, rekla je svojevremeno Nadica Zeljković.

Izvor: kurir.rs