Majka Ane Brnabić prvi put u javnosti zajedno sa premijerkom: Fizička sličnost je neverovatna (FOTO)

Premijerka Srbije, Ana Branabić trudi se koliko je to moguće da porodičnu intimu zadrži za sebe te vrlo retko iznosi detalje iz privatnog života. Iako interesovanje javnosti ne prestaje kada je u pitanju svaki detalj vezan za nju i njenu porodicu, majka Ane Brnabić žena je koja se ne eksponira javno, te godinama unazad nismo imali prilike da je vidimo na javnim skupovima koji su za premijerku neizbežni.

Majka Ane Brnabić odlučila se da sinoć napravi izuzetak, pa se pojavila na otvaranju festivala „Zimska bajka“ u Beogradu na vodi. Na događaj je stigla sa premijerkom, i pojavom je izazvala oduševljenje prisutnih.

Majka Ružica, koja je premijerki najveća podrška kada su poslovni izazovi u pitanju, ali i odluke na polju privatnog života, nije mogla proći nezapaženo i svi se slažu da ova smerna i odvažna dama zrači veoma posebnom energijom.

Majka i ćerka su se fotografisale odevene u skladu sa događajem odlučivši se za svedene elegantne modne kombinacije, a ono što su svi prisutni primetili jeste i neverovatna sličnost Ružice i Ane, kako fizički tako i po upečatljivom stavu.

Izvor: story.rs